Zoeken naar zoveel mogelijk

Uw zoekactie voor zoveel mogelijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bottom85@hotmail 38 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Dominante mannen
ik ben op zoek naar een man die mij wil gebruiken. veel is mogelijk zolang het vooral gericht is op jouw plezier en fantasie. bijvoorbeeld jouw ongewassen lul pijpen, rimmen, me hard diep neuken, goldenshower, me laten gebruiken door anderen ... jij bepaald alles ... deze week Re nieuwpoort ...  
Kristof 50 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Wie zoekt een RIMMER ?
Mogelijk tijdens de week of vanavond ? Wie bied zich aan of komt na zijn werk ? Alles bespreekbaar volgens jou wensen vermeld stats en no fake !  
Bloedgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Pijpen na 19u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Kiekeboe 27 jaar Limburg - Lummen
Op zoek :)
Goedemiddag, graag wil ik via deze weg op zoek gaan naar een fantasie van mij, ikzelf man van 27 die graag eens een man wil pijpen, let op ik heb geen ervaring maar ik wil het gewoon van mijn bucketlost schrappen, ikzelf ben 1m85 en weg om en beide 100kg dus ben geen mager ventje, oudere mannen zeker welkom, discretie en hygiëne vereist natuurlijk, ook rekening houdend dat dit 1malig zal zijn, graag een berichtje bij interesse eventueel met (onherkenbare) foto als het mogelijk is :)  
Onbekende 56 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Hoi ik zou graag is mij willen laten verwennen, zelfkant ik mij vrij maken overdag ,maar kan helaas niet ontvangen .ben zeer hygiënisch en discreet 176 groot en slank .niet roker en wil jou gerust ook aftrekken maar heb voorkeur om passief te blijven maar je weet nooit wat het moment brengt intresse graag dan wat uitleg en foto indien mogelijk  

Wie wil mij is verwennen geen geneuk
Jens 27 jaar Limburg - Genk
Samen genieten
Hey, Hier een normale kerel van 27j 1m84 84kg bi discreet. Ik ben voor werk op dinsdag 14 mei in Genk en Diepenbeek. Kan iemand mij ontvangen om samen lekker geil te genieten. Dit kan gaan van een leuke fundate tot een lekkere massage, samen naakt zijn, .... veel is mogelijk en alle voorstellen zijn welkom. Leeftijd minder van belang, klik en hygiëne des te meer. Ik kijk al uit naar je voorstel.  
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
djkzzz 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
hoi, ik ben op zoek naar een jongere (liefst -30) en liefst slank of sportief gebouwd voor sexafspraakjes. Graag iemand van de buurt van Zemst, da's makkelijk. Regelmatig is mogelijk, zelfs wekelijks. Ik kan ontvangen en dichtbij verplaatsen. Ik ben 53 170 58 slank, heel sportief en top. Ik hou vooral van onderdanige kerels die graag pijpen en zich laten neuken. Dat laatste is geen verplichting maar wel mooi meegenomen. Serieuze reacties zijn welkom! Vraag maar info.  

op zoek naar een jongere liefst voor regelmatig/ vanav al mogelijk.
ikke 48 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
cum on body
Hoi, ik ben een verzorgde man van 48jr, onbehaard lichaam, gbbs en intiem kaal. Wel maar een klein pietje. Ik ben voor deze avond op zoek en ik wil door zoveel mogelijk mannen worden ondergespoten. Ik lig naakt op zetel en jij trekt jezelf af en je spuit op me borst of buik en daarna vertrek je weer. Je doet dus niets bij mij, je mag wel heel even mijn kale ballen strelen of heel even aan mijn klein pietje voelen.  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zin om te pijpen
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10